Secretariaat  Vervenne Rosa 
Grote Markt 42 bus 4         
8560 Wevelgem   Tel.: 056 418269
webmaster@wecura.be
 

Beste wandelvrienden,

In beweging blijven is niet alleen goed voor onze fysieke toestand maar ook voor onze algemene gemoedstoestand. Sport en wandelen in het bijzonder helpt om de kans te verkleinen op hoge bloeddruk, hart- en vaatzieken, longklachten, depressie, suikerziekte en vele andere chronische aandoeningen ... .

In de laatste voetstaps hebben we u gemeld dat er in Groot-Wevelgem 10 bestaande wandelingen uitgestippeld zijn. Van elk van deze wandelingen bestaat een brochure die te verkrijgen is te Wevelgem, Dienst Onthaal en Toerisme, Vanackerestr. 16 te Wevelgem (ook in gemeentehuizen van Moorsele en Gullegem)  alsook in de Openbare Bibliotheek Vanackerestraat 20 te Wevelgem.  

Deze brochures zijn nu ook te vinden op internet en kunnen gemakkelijk gedownload worden op uw GSM of wandelGPS alsook gewoon afgeprint worden en dit op volgende site: 
www.wevelgem.be/wandelroutes

Veel wandelgenot.
Het bestuursteam van Wecura

Kennismaking en contact:
WECURA is een wandelclub uit Wevelgem die groepswandelingen organiseert.
Onze leuze is:
"één namiddag in de natuur = één week gezondheidskuur" . Iedereen is welkom, er heerst een aangename, familiale sfeer.
Naast leden van Wevelgem, Gullegem en Moorsele, hebben wij ook stappers van Marke, Ingelmunster, Menen, Geluwe, Geluveld, Kortrijk, Izegem, Wervik, Lauwe, enz…..
Er is een keuze tussen een korte wandeling van 4,5 à 6 km en een grotere afstand van 8 à 9,5 km, telkens met een wandelleider.
Na de wandeling is er vrijblijvend een gezellig samenzijn in een dorpscafé of zaaltje. De wandelingen zijn doorgaans de 3de zondag van de maand.
Wij hebben een clubblad Voetstaps dat maandelijks verschijnt met de gegevens over de volgende wandeling en info over bezienswaardigheden en interessante weetjes omtrent de streek. Klik op "Voetstaps" om meer te vernemen over de volgende wandeling.
Kan je er eens niet bij zijn of wil je nog eens nagenieten? Klik op "Foto's" om meer te zien. Verplaatsing naar de wandelbestemming :
de routebeschrijving is op "Voetstaps" terug te vinden en er kan afgesproken worden om aan carpooling te doen.
Naast de maandelijkse wandeling hebben we ook een busreis en een daguitstap (korte voormiddagwandeling - middagmaal - namiddagwandeling en avondmaal).
Ons wandeljaar wordt afgesloten in december met een korte wandeling, een powerpoint-presentatie met de mooiste momenten van het voorbije jaar en een feestmaaltijd.
Maak kennis met onze club, door gratis en vrijblijvend één wandeling mee te maken als proef. Ben je geïnteresseerd of wil of wil je lid worden?

Telefoonnr. 056/41 82 69 Rosa Vervenne  of email : webmaster@wecura.be

voor de onderstaande pagina houd u best uw GSM  horizontaal